Om Digital Media

Din digitale medieleverandør

Et digitalt byrå

Vi er totalleverandør av digitale tjenester til bedrifter

Ut av boksen

For å skille seg ut i mengden er det nødvendig å tenke nye veier

Digitale Utfordringer

Vi løser de utfordringene som kommer med dagens plattformer

Kundeservice

Vi ønsker å være de beste i vår bransje på kundeservice

Digital Strategi

Husk at det ikke er nettsiden som selger til kunden, det er dere! Vi snakker ikke i koder. Vi er mer opptatt av å snakke med dere. Om hva deres bedrift ønsker å formidle og presentere – og levere nettopp det. I samarbeid med dere legger vi en digital strategi for å løfte bedriften opp på nett. Med bakgrunn fra foto og journalistikk har vi vår spisskompetanse innen presentasjon og formidling av budskap – enten det er i form av tekst eller bilder.

  • Digital Strategi 89%
  • Content Marketing 92%
  • Foto & Video 90%
  • Tilbakemeldinger fra kunder 90%

Prosessen

Etter at vi har inngått en avtale setter vårt team seg ned og gjør en grundig evaluering av deres bedrift, der vi blant annet ser på eksisterende digitale fotavtrykk, målgruppe og hvilke produkter og tjenester dere tilbyr. Alt for at vi skal være en best mulig konstruktiv sparringpartner i forhold til deres digitale strategi på nett.

Sammen med prosjektansvarlig i bedriften setter vi opp en prosjektplan der vi blir enig om tidsfrister, overordnet utrykk og arkitektur på hjemmesidene, integrasjon mot sosiale medier eller nettbutikk. Typisk vil en del innhold produseres av oss, mens en eller flere i deres organisasjon supplerer oss med innhold i form av tekst, bilder m.m.

Vi har en designprosess der vi gradvis ferdigstiller de ulike elementene på hjemmesidene og der bedriftens prosjektleder godkjenner progresjonen etter fastsatte milepæler. Den siste uken før måldato testes siden mot en referansegruppe. Eventuelle justeringer gjøres, før siden lanseres på dato i henhold til avtale og angitte spesifikasjoner.

KUNDER VI HAR JOBBET MED

Besøk Oss

Tykkermyr 1, 1597 Moss

Ring Oss

41164595

Send E-post

post@digital-media.no

SEO TIPS

Les våre SEO Tips